CINE SUNTEM NOI

Icon Heading

Oameni simpli cu vieti schimbate
intr-un mod extraordinar
de viata Lui Isus Hristos, Invatatura si Jertfa Lui

Suntem diferiți, venim din diverse orizonturi, clase sociale si totuși ne unește un lucru, o experiența, mai bine zis: o întâlnire reala cu Isus Hristos. Unii ar întreba : “Cum puteți sa va întâlniți cu un Om care se spune ca a trăit aproape acum 2000 de ani?”

Pentru a răspunde la aceasta întrebare sa ne gândim la expresia următoare : ,,și-a văzut moartea cu ochii”. Moartea e reala, dar nu o putem vedea fizic, știm ca există, totuși această cunoaștere nu ne face să tremurăm.

Dar atunci când un om se află într-o situație unde cea mai probabilă calea rațională de ieșire este moartea, are experiența întâlnirii cu moartea, tremură de frică. In acele momente moartea nu mai e doar un concept, nu mai este doar o informație, devine o experiența reală, care schimbă perspectiva despre viată, pentru o perioadă sau chiar pentru restul vieții..

Tot așa, mulți au auzit de Isus Hristos Domnul vieții, dar a rămas un concept, o simplă informație. Unii se întâlnesc cu El, au o experiența care le schimbă perspectiva despre viață pentru tot restul vieții.                                                                                                               Așa suntem noi, oamenii obișnuiți transformați de dragostea extraordinară a lui Isus Hristos.

Vrei sa ai si tu aceasta experiență?

CineSuntem

CE FACEM

Icon Heading

Fiecare creștin are cel puțin un dar. Suntem bucuroși să vă prezentam diverse activități ale bisericii unde fiecare se poate implica, dezvolta, iar darul lui să fie un ajutor pentru alții.

Clase Biblice

Pe diverse vârste și nevoi avem săptămânal clase unde fiecare poate învață ce zice Biblia.

Mobilizare

Local si global, ne mobilizăm pentru a duce mai departe mesajul lui Isus Hristos care schimbă vieți.

Binefacere

A-i ajuta pe cei defavorizați sau în suferința este important. Aducem speranță acolo unde putem s-o oferim.

Lucrarea cu bărbați

În societatea noastră, a fi bărbat este o provocare. Ce spune biblia despre a fi bărbat?

Lucrarea cu femei

O echipă de femei care creează o atmosferă primitoare si familiala, unde fiecare poate crește.

Lucrarea cu Copiii, Tinerii și studenții

Ajutând copiii, adolescenții si tinerii să își dezvolte adevăratul potențial.