AICI SE NASTE

SPERANTA

Suntem în direct în ...
Zile
Ore
Minute
Secunde

Cine suntem noi

CREDINTa ȘI VALORI

Să împărtășim vestea bună a lui Isus Cristos, sa facem ucenici și zidim întreaga persoană: trup,  minte și duh.

DE CE SUNTEM DARNICI?

DARNICIA CONTEAZA

Dăm din timpul nostru, dăruim din talentele noastre și ne dăm comoara. Suntem recunoscători pentru darul tău ca semn al parteneriatului tău cu noi și la ceea ce Dumnezeu ne-a chemat.

CUM te PUTEM AJUTA?

MOBILIZARE

ANTIDOTUL

PASTOR CLAUDIU PREDA

FAMILIA SPERANTA

SPERANTA BLOG

Vezi ce se întâmplă la Biserica Speranta. Postăm povești despre membrii noștri, recapitulări de predici, evidențieri din evenimentele noastre și multe altele!

ALĂTURA-TE SPERANTA

COMUNITATE ONLINE

Speranta Online vă oferă posibilitatea de a vă conecta indiferent de locul în care vă aflați! Speranta Online este o comunitate care experimentează creștere spirituală împreună, la nivel global. Ne angajăm unii cu alții în timpul închinării și mesajului pastorului CLAUDIU PREDA. Fiecare serviciu, comunitatea noastră online, gazdele voluntare și membrii se conectează și împărtășesc împreună experiența bisericii. Rămânem conectați prin chatul live, rugăciunea, apartenența, încurajările săptămânale, grupurile de viață și voluntariatul.

SI TU POTI
SA TE IMPLICI

Implicate-te in Comunitate

Te încurajăm să găsesti scopul tau in viata în timp ce îl urmați pe Hristos. Când slujești, te alături unei comunități care te va ridica și-L va urma pe Hristos cu tine. Exploreaza diferitele oportunități disponibile aici la Biserica Speranta.

EVENIMENTE VIITOARE

ACESTA SAPTAMANĂ LA SPERANTA

Explorați ce va apărea în continuare la biserica Speranta. Vrem să vă oferim oportunitatea de a colabora cu comunitatea noastră!

VREI SA DEVII MEMBRU
Bine ai venit

Dacă doresti să devii membru, ne-ar plăcea să  faci parte din familia noastră în creștere. Dacă ai decis că Biserica Speranta, este biserica ta în care crești și ești provocată spiritual, te poți alătura chiar aici. Membrii noștri experimetnteaza o bucuria de a crește impreuna. Suntem atât de încântați că v-a  alăturat familiei noastre.

Descărca aplicația noastră

Bulevardul Saturn nr.45 Brașov, 500440, Romania

Programe
Duminică 10:00, Miercuri 18:00

STAI INFORMAT

Nu ratați informatii noi , primeste pe e-mail

©2020 by Biserica Baptista Speranta All Rights Reserved
Privacy Policy