lucrare de

TINERET

Pastor DE TINERET

RESPONSABIL LUCRAREA DE TINERET

Biserica Speranța Brașov are ca viziune dezvoltarea lucrării cu tinerii.
În această direcție consideram fundamentale pentru credința și creșterea noastră Ucenicizarea si Evanghelizarea ca cele mai importante elemente ale lucrarii noastre.

LUCRAREA DE TINERET

Uceniciei:
Oportunitatea și procesul de creștere spirituală pentru fiecare adolescent sau tânăr este, de asemenea, ținta noastră. Un material bine structuratși o echipă de lideri sunt la dispoziție pentru aceasta cu credința că Dumnezeu va aduce maturitate și o tot mai mare asemnănare cu Cristos pentru cei implicați în ucenicie.

Evanghelizare:
Credem că evanghelizarea săptămânală pe stradă,relațiile noastre ca grup și
evenimentele organizate constant ne duc la împlinirea marii trimiteri (Matei 28).

Tineret:
Săptămânal avem o întâlnire pentru toti tinerii și adolescenții din comunitatea Brasov. Programul întâlnirii conține un timp special de laudă și închinare, momente de rugăciune pe grupuri (unde tinerii își împărtășesc evenimentele de peste săptămână și se roagă unii pentru alții), un mesaj consistent și actual din Cuvântul lui Dumnezeu, timp social (unde tinerii se cunosc mai bine, servind snacks-uri împreună) și jocuri organizate, pentru ca ora petrecuta la tineret să fie cel mai bun moment din săptămâna tuturor!

DESCĂRCA APLICAȚIA NOASTRĂ​

Bulevardul Saturn nr.45 Brașov, 500440, Romania

Programe
Duminică 10:00 şi 11.30 , Miercuri 18:00, Sâmbătă 17.00 seara de Tineret

STAI INFORMAT

Nu ratați informatii noi , primeste pe e-mail

©2020 by Biserica Baptista Speranta All Rights Reserved
Privacy Policy